Voimavaravalmennus (coaching)

Voimavaravalmennuksen tarkoituksena on auttaa sinua löytämään itsestäsi uusia ulottuvuuksia ja piilevää potentiaalia haastavien elämäntilanteiden ratkaisemiseksi tai elämän suunnan kirkastamiseksi tavoitteellisella otteella. Näissä valmennuksissa yhdistellään erilaisia kognitiivisia, kehollisia ja mentaalisia harjoitteita coachauksesta, NLP:stä, mindfulnessista, joogasta, positiivisesta psykologiasta ja psykofyysisestä hengitysterapiasta ammentaen. 

Alkutapaamisessa kartoitamme ensin nykytilanteen ja asetamme selkeän tavoitteen valmennukselle, sekä sovimme valmennuksen pituudesta alustavasti. Tätä seuraavilla kerroilla seuraamme muutoksen aikaansaamista ja teemme tarvittavia korjausliikkeitä. Voit itse päättää valmennuksen päättymisestä milloin vain, kun koet olevasi siihen valmis.

 

HINNAT:

Valmennuksen aloitustapaaminen 90 min – 124€
Seuraavat tapaamiset 93€/h
4 X 60 min sarja 340€

Huomaathan, että hinnat ovat voimassa Visit Peace -keskuksessa Lapinlahden Lähteellä. Tarvittaessa voimme sopia tapaamisen myös muualle, jolloin hinnasta sovitaan erikseen (kotikäynteihin lisätään matkakulut). Voimavaravalmennuksessa alv on 24%.