6.11.2023

Tervetuloa kaikille avoimelle palautumistaitojen ja psykofyysisen itsehoidon minikurssille Turkuun 2.-3.12. Lue lisää viimeisimmästä uutiskirjeestä alla!
Palautumispaja – Kehollisista keinoista voimavaroja arkeen >>

31.5.2023

Olemme luopuneet toimitilastamme Helsingin Lapinlahden Lähteellä 31.5.2023. Visit Peace jatkaa toimintaansa kesätauon jälkeen – tästä tulee lisätietoa uutiskirjeellä, Visit Peace’n Facebook-sivulla ja tällä nettisivulla aikanaan! 

Viimeisimmät uutiskirjeet löydät täältä >>.
Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi sivun alalaidasta.

Viimeisin uutiskirje:

Mistä niissä palautumistaidoissa oikein on kyse?

Tervehdys pienen tauon jälkeen! Kuinka syksysi on sujunut? Minä sain kuin sainkin viimein vietettyä kauan kaipaamani pitkän kesäloman, sekä hoideltua pitkäaikaista raudanpuutostani ja muita asioita, joita oli ehtinyt jäädä yrittäjäarjen jalkoihin. Muutenkin olen koettanut pitää tahtia rauhallisena ja panostaa unen lisäksi iloa tuottaviin asioihin. Syyskauden työni ovat painottuneet tilausryhmiin, kotikäynteihin ja kirjallisiin hommiin, mutta NYT on kuitenkin vielä yksi mahdollisuus tänä vuonna päästä mukaan kaikille avoimelle palautumistaitojen ja psykofyysisen itsehoidon kurssille!! 

Ohjaan Turun kesäyliopistolla 2.-3.12. minikurssin, joka on tarkoitettu kaikille stressin käsittelystä ja hermostollisesta itsesäätelystä kiinnostuneille:

Palautumispaja – kehollisista keinoista voimavaroja arkeen 

Palautuminen on paljon muutakin, kuin nukkumista tai rentoutumista, eikä kyse ole vain lomien ja viikonloppujen puuhista. Tältä minikurssilta saat konkreettisia työkaluja arkiseen stressinhallintaan, palautumiseen ja voimavarojen tietoiseen valjastamiseen. Samalla yhteinen harjoitteluviikonloppu tarjoaa tehokkaan irtioton arjesta ja voimaannuttaa sinua pitämään huolta itsestäsi. Jos toimit sote-alalla tai muussa kohtaamistyössä, voit inspiroitua hyödyntämään näitä keinoja asiakkaittesi kanssa.

Jos siis asustelet Turun seudulla tai suunnittelet retkeä Turkuun, lämpimästi tervetuloa mukaan joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna 🧡

Ilmoittautuminen 19.11. mennessä, eli vielä ehtii 😊

Jos taas kaipaat henkilökohtaisempaa ohjausta, valmennusta tai rentouttavia hoitoja, tämä järjestyy kotikäynnin muodossa (ohjauksen/ valmennuksen osalta myös etänä) – ota yhteyttä: essi(at)visitpeace.fi.

HUOM: Ensi vuoden alusta alkaen fysioterapian kotikäynnit saataneen kotitalousvähennyksen piiriin – tästä tulee lisätietoa tuonnempana!

Lämpimin syysterveisin,
Essi