15.1.2024

Tämän vuoden isoin uutinen on, että fysioterapia on saatu KOTITALOUSVÄHENNYKSEN piiriin – ja mikäs sen kätevämpää, kuin saada terveyspalvelua suoraan kotiinsa! Lue lisää viimeisimmästä uutiskirjeestä alla.

Lisätietoja löydät kohdasta Palvelut >>

Viimeisimmät uutiskirjeet löydät täältä >>.
Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi sivun alalaidasta.

Viimeisin uutiskirje (31.12.2023):

Uutisia uuteen vuoteen

Vanha vuosi lähestyy loppuaan, ja haluan tässä vaiheessa kiittää sydämellisesti kaikkia asiakkaitani kuluneen vuoden kohtaamisista! Syyskaudella ilonani on ollut saada ohjata palautumistaitoja ja psykofyysistä itsehoitoa useille ihanille työporukoille, erityisesti sote-alan ammattilaisille. Lisäksi pääsin käynnistämään kotifysioterapian vanhojen ja uusien asiakkaiden kanssa, ja tähän liittyen minulla onkin nyt loistavia uutisia ensi vuodelle: 


Fysioterapian kotikäynneistä kotitalousvähennys


Jatkan toistaiseksi fysioterapiaa kotikäyntien ja etävastaanottojen muodossa, ja vuoden 2024 alusta fysioterapian kotikäynneistä saakin kotitalousvähennystä! Palvelun voi hankkia joko itselleen tai perheenjäsenelle (puoliso, lapset, vanhemmat ja appivanhemmat). Tällä hetkellä omavastuuosuus on 100 euroa ja vähennyksen saa vielä vuoden 2024 ajan määräaikaisesti korotettuna, 60 % työn osuudesta. Lue tarkemmat tiedot verohallinnon sivuilta, ja tiedot palveluistani hintoineen löydät tietenkin Visit Peace -sivuilta. Uusien asiakkaiden hoidon tarpeen arviointi tapahtuu ensin videoyhteyksin maksuttoman 30 min konsultaation puitteissa, eikä se sitouta vielä mihinkään 🙂


Ryhmät

Tässä vaiheessa haluan tiedottaa parista kevätkauden avoimesta ryhmästä:

Uniryhmä vuorotyöntekijöille 14.2. alk.

Ohjaamme 14.2.-24.4.2024 kollegan kanssa Uniliiton uniryhmän, joka on kohdennettu ja sovellettu vuorotyöntekijöille. Osallistuminen tapahtuu Zoomin kautta ja hinta 6 x 2h kurssille on vain 30€/ hlö (ilmoittautuminen 30.1. mennessä) – ks. lisätiedot Uniliiton sivuilta. Tervetuloa siis erityisesti vuorotyötä tekevät – ja vinkkaa ihmeessä univaikeuksista kärsivälle kaverille, jota saattaisi kiinnostaa!


Palautumispaja Turun Kesäyliopistolla 13.-14.4.

Huhtikuussa pidän Turussa jälleen kaksipäiväisen Palautumispajan eli minikurssin teemalla “kehollisista keinoista voimavaroja arkeen”. Turun kesäyliopisto tarjoaa viihtyisät puitteet kaupunkiretriitillemme, joten kannattaa tulla vaikka vähän pidemmältäkin mukaan!


Näiden uutisten myötä toivottelen sinulle vahvistavaa, inspiroivaa ja tarpeidesi mukaista alkavaa vuotta 2024 – kuulemisiin ja toivottavasti tapaamisiin kevätkaudella 🧡


Lämpimin terveisin,

Essi