Hengittävät sointukylvyt

Ajankohdat: 

Huom: syyskauden sointukylpyjen ajankohdat ilmoitetaan syksymmällä.

Paikka: Visit Peace -tila, Lapinlahdenpolku 8 (Lapinlahden sairaalan päärakennus, B-rappu)
Hinta: 30€ (sis alv 24%)
Ilmoittautuminen: essi(at)visitpeace.fi / p. 045 662 0005 (saat maksutiedot paluupostissa)
Pienryhmään otetaan max 6 hlöä.

Näissä sointukylpytuokioissa siirrymme hiljalleen tekemisen tilasta olemisen ja vastaanottamisen tilaan. Päivän tohinat saavat jäädä taakse, kun laskeudumme lattialle, hellitämme jännityksistä ja antaudumme hengityksen ja harmonisten äänten aalloille.

Äänimaljojen vibroakustinen eli värähtelyyn ja kuultuun ääneen perustuva vaikutus voidaan tuntea kehon ja mielen tasolla syvänä rentoutumisena. Soittoon yhdistyy hetkeksi sanallinen rentoutusohjaus, joka saattelee kokemaan tilan tuntua omassa kehossa ja löytämään luonnollista, tasapainoista hengitystä.

Aloitamme tutustumalla maljoihin ja muihin instrumentteihin, jonka jälkeen teemme muutaman kehon jännityksiä vapauttavan harjoituksen. Tämän jälkeen asettaudumme mukavasti makuulle vilttien alle ja sallimme itsemme olla vain.

Ohjaajana toimii psykofyysiseen työskentelyyn suuntautunut fysioterapeutti, joogaopettaja ja voimavaravalmentaja  Essi Nousu. Sointukylvyssä käytetään Peter Hess® -terapiamaljoja sekä joitakin muita lempeästi soivia instrumentteja, kuten koshi-kelloja. Äänimaljarentoutus sopii kaikille, joilla ei ole esteitä olla mukana konserteissa. Jos sinulla on hankaluuksia makoilla jooga-alustalla, tilastamme löytyy yksi korkeaselkäinen nojatuoli, joka on myös käytettävissä.

Tilaisuuteen kuuluu teetarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Käytännön asioita
  • Alustat, viltit ja tyynyt löytyvät paikan päältä, mutta halutessasi voit ottaa mukaan omat välineet. Tila on lämmin, mutta kannattaa varustautua joustavalla kerrospukeutumisella ja villasukin.
  • Saavuthan paikalle vain tartuntatautioireettomana. Kiinnitämme erityistä huomiota sekä omaan että tilan ja tarvikkeiden hygieniaan, ja toivomme myös kaikkien asiakkaiden huomioivat peruskäytännöt, kuten käsienpesun paikalle saapuessa. Emme edellytä kasvomaskien käyttöä harjoituksen aikana.
  • Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä, mikäli sinulle nousee kysymyksiä tilaisuudesta, tiloistamme tai palveluistamme!