Palautumispaja stressaantuneille 24.2.2021

Aika: Keskiviikko 24.2.2021 klo 17:30 – 19:30
Virtuaalinen kohtaamispaikka: Zoom – osallistumislinkin saat maksukuitin yhteydessä.
Hinta: 25€/ hlö (Huom. voit maksaa myös sähköisillä SmartumPay, ePassi, Edenred tai Eazybreak -liikuntaeduilla – tässä tapauksessa ilmoittaudu sähköpostitse essi@visitpeace.fi niin saat tarkemmat ohjeet.
Ilmoittautuminen: Varaa paikkasi maksamalla paja Holvi-verkkokaupassa.
 

Jos hermosto on kierroksilla, olet lämpimästi tervetullut harjoittelemaan sen rauhoittamista tähän etäohjattuun palautumispajaan.

Hermosto yhdistää kehon ja mielen jakamattomaksi kokonaisuudeksi, minkä vuoksi pitkittyneen stressin vaikutukset voivat olla hyvin moninaiset. Ylikuormitus saattaa hiipiä elämäämme salakavalasti, ja havahdumme siihen usein vasta erilaisten kehollisten tai mielen oireiden myötä. Onneksemme meillä on sisäänrakennettuja keinoja vaikuttaa vireystilaamme ja sitä kautta hyvinvointiimme. Tässä työpajassa pääset tutustumaan näihin keinoihin ja palauttelemaan elimistöäsi ja mieltäsi levolliseen tilaan.
 
Palautumispajassa teemme erilaisia kehotietoisuus- ja rentoutumisharjoitteita mm. hengityksen ja lempeän liikkeen avulla, sekä kognitiivisia harjoituksia, jotka valottavat kehon ja mielen yhteyttä. Varaathan itsellesi rauhallisen harjoitustilan, jooga-alustan/ jumppamaton ja ylle joustavat vaatteet. Lisäksi tarvitset toimivan internet-yhteyden sekä tietokoneen, padin tai älypuhelimen (suurempi ruutu suositeltava).
 
Ohjaajana toimii fysioterapeutti, kehotietoisuusohjaaja ja voimavaravalmentaja Essi Nousu. Hänen lähestymistapansa hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisessä on holistinen ja psykofyysinen, mikä tarkoittaa kehon ja mielen ymmärtämistä kokonaisuutena sekä osana ympäristöään.
 

Sydämellisesti tervetuloa lepuuttelemaan hermoja!