Hermosto haluaa lomalle -webinaari 8.6.

*** HUOM. TILAISUUS ON TÄYNNÄ. ***
Kiitos kaikille rekisteröityneille! Zoomissa on ilmennyt sellainen ongelma, että vaikka tilaisuuteen mahtuu max 100 osallistujaa, rekisteröintejä on päässyt tekemään tämän jälkeenkin. Zoomille on ilmoitettu ongelmasta ja se toivottavasti korjataan vastaisuuden varalle. Tulethan siis mukaan ajoissa varmistaaksesi paikkasi tällä kertaa. Jos tiedät, ettet pääse mukaan, peruthan rekisteröitymisesi. Tapaamisiin linjoilla maanantaina!

***

Kulunut kevät on ollut monelle erityisen stressaavaa aikaa. Mitä stressi oikeastaan saa meissä aikaan ja kuinka voisimme auttaa kehoamme palautumaan kertyneestä kuormasta? Tällä kokemuksellisella luennolla pääset tutustumaan autonomisen hermoston toimintaan sekä tapoihin ohjata sitä lepotilaan. Fysioterapeutti ja kehotietoisuusohjaaja Essi Nousu valottaa psykofyysisen lähestymistavan ydintä stressinhallinnassa ja terapeuttisessa työskentelyssä stressiperäisten oireiden kanssa. Näihin teemoihin ja Essiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.visitpeace.fi.

Luento on maksuton, mukaan mahtuu max. 100 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta rekisteröitymislinkistä, saat tämän jälkeen osallistumislinkin sähköpostitse:
EDIT: TILAISUUS TÄYNNÄ, REKISTERÖITYMINEN SULJETTU.

HUOM. Voit osallistua selaimella (Googlen Chrome toimii parhaiten) tai ladata koneellesi/ puhelimeesi Zoom-sovelluksen etukäteen.

Luennon teemaa jatketaan 17.6. järjestettävässä online-palautumispajassa, jossa tehdään kehollisia ja kognitiivisia harjoituksia stressinpurkuun – ks. lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täällä tai Facebook-tapahtumassa.

Tervetuloa mukaan!