HUOM: Ohjaus-, valmennus- ja terapiapalvelut sekä Firstbeat-hyvinvointianalyysit on mahdollista toteuttaa etäyhteyksin. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi tänä poikkeusaikana!

Mitä teemme?

Stressiperäinen oirehtiminen on aikamme suurimpia toimintakyvyn lannistajia. Uupumus, masennus ja ahdistuneisuus tuovat mukanaan unioireita, vatsaongelmia, erilaisia fyysisiä kipuja ja jännityksiä, joiden hoitaminen vaatii syvällisempää otetta, kuin pelkkää oireiden lääkintää. Ylikuormittumista voi olla vaikea tunnistaa, sillä se hiipii usein salakavalasti kehoomme ja ilmenee epämääräisinä oireina. Kehon tasapainoa voivat järkyttää myös sairaudet ja muut fyysiset traumat, joiden jälkeen saatamme joutua tutustumaan itseemme aivan uudelta kantilta.

Visit Peace -keskuksessa olemme keskittyneet vahvistamaan toimintakykyä ja voimavaroja kokonaisvaltaisesti. Käyttämämme menetelmät auttavat palauttamaan kehoa tilaan, jossa sen omat korjausprosessit pääsevät parhaiten toimintaan. Keskiössä on hermoston vireystilan säätely, etenkin parasympaattisen eli palautumista edistävän hermoston osan aktivoiminen. Terveen toimintakyvyn edistämiseen kytkeytyvät myös mm.

 • Tasapainoinen hengitys
 • Selkärangan ja nivelten liikkuvuus
 • Nestekierron tehokkuus
 • Sidekudoskalvojen tarkoituksenmukainen joustavuus
 • Sopivasti valpas sensoriikka ja kehonhallinta
 • Läsnäolo ja kehotietoisuus
 • Elämänhallintaan liittyvät tekijät
 • Halu ymmärtää omaa itseä ja ihmissuhteitaan

Tarjoamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja tutustua itseesi ja mahdollisuuksia voimaannuttaviin
oivalluksiin kohtaamisissamme:

Psykofyysisessä fysioterapiassa huomioidaan kehon ja mielen fysiologista yhteistoimintaa. Harjoittelemme mm. säätelemään hermoston toimintaa ja siten palauttamaan kehon prosesseja kohti tasapainoa ja tarkoituksenmukaista toimintaa. Tässä pääasiallisina huomionkohteina ovat hengitys ja kehotietoisuus, joiden kautta kontaktia itseen, ympäristöön ja omiin voimavaroihin havainnoidaan ja kehitetään. 

Pyskofyysinen fysioterapia soveltuu kuntoutusmuotona erityisesti stressi-, unettomuus- ja uupumusoireiden hoitoon. Siitä on hyötyä myös kroonisten kiputilojen, jännitys- ja ahdistusoireiden sekä erilaisten kehon hahmotusongelmien hoidossa. Kehollisten vaivojen hoidossa käytämme myös muita fysioterapeuttisia menetelmiä. 

Vastaanottokäynti 60-75 min min – 80€

Varaa aika Essille >>

Kehon asento- ja pehmytkudosperäisiä jumeja ja vaivoja hoidamme ja ehkäisemme fysioterapeuttisesti mm. manuaalisilla käsittelyillä ja liikeharjoituksin. Manuaalisessa terapiassa käytetään esimerkiksi klassista hierontaa, nivelmobilisaatiota, faskiaalista käsittelyä ja kraniosakraalitekniikoita. Liikeharjoituksilla pyritään erityisesti kehonhallinnan ja koordinaation vahvistamiseen ja sitä kautta kiputilojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Vastaanotolla käymme läpi myös itsehoitoharjoitteita ja keskustelemme muista terveyttä ja hyvinvointia tukevista tekijöistä.

Fysioterapian pohjalla on aina kokonaisvaltainen lähestymistapa, jossa huomioidaan ihminen kokonaisuutena, erottamatta kehoa, mieltä, ympäristöä ja elinvoimaa. 

Vastaanottokäynti 60-75 min – 80€

Vastaanottokäynti 45 min – 60€

Rentouttava sidekudoshieronta (perustuu Kajava-terapiaan) 90 min – 90€

Varaa aika Essille >>

 

Teijan syvähieronta ja vyöhyketerapeuttiset hoidot

Syvähieronta 60 min – 85€

 Vyöhyketerapeuttinen hemmotteluhoito 90 min – 98€
 
Tutustu tarkemmin ja varaa aika Teijalle: www.hoitoympyra.fi, teija(at)hoitoympyra.fi
 

Yksityisohjauksessa saat itsellesi sopivia kehollisia sekä mielen harjoitteita tukemaan omaa tasapainon ja mielenrauhan matkaasi. Pienryhmälle voidaan räätälöidä toiveiden mukainen teematunti. Joogan olemukseen kuuluu kokonaisvaltainen, ekopsykologinen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, jonka “taika” avautuu säännöllisen harjoituksen kautta.

Yksilöohjaus 90 min 1-2 hlölle – 90€ (sis alv 24%)

Tilaustunti pienryhmälle 90 min (3-6 hlölle) – 120€ (sis alv 10%)

Yritysryhmät: pyydä tarjous

Varaa aika Essille >>

Käytössämme on Firstbeat-mittausmenetelmä, jonka avulla kehon kuormitusta ja palautumista voidaan tarkastella visuaalisen raportin avulla. Analyysi perustuu sydämen sykevälivaihtelun mittaukseen kolmen vuorokauden seurannassa. Mittauksen tulokset käydään läpi yhdessä valmentajan (fysioterapeutti) kanssa, jolloin saat konkreettisia vinkkejä oman hyvinvointisi edistämiseksi. Voit katsoa videon Firstbeat-hyvinvointivalmennuksesta täältä.

Saat mittalaitteen ja ohjeet postissa, ja laite palautetaan palautuskuoressa takaisin. Varaamme mittauksen aloitustapaamisen yhteydessä valmiiksi palauteajan (30-45 min), jolloin käymme tulokset läpi yhdessä ja saat vinkkejä kuormituksen ja palautumisen tasapainottamiseen. Koko prosessi voidaan hoitaa etäyhteyksin.

Aloitustapaaminen, mittaus, tulosten analysointi ja valmennustapaaminen – 175€

Aloitustapaaminen, mittaus, tulosten analysointi ja yhteinen valmennustapaaminen pariskunnalle – 298 €

Mittaus + raportti ilman valmennusta – 126€

Ota yhteyttä Essiin >>

 

Voimavaravalmennuksen tarkoituksena on auttaa sinua löytämään itsestäsi uusia ulottuvuuksia ja piilevää potentiaalia haastavien elämäntilanteiden ratkaisemiseksi tai elämän suunnan kirkastamiseksi tavoitteellisella otteella. Näissä valmennuksissa yhdistellään erilaisia kognitiivisia, kehollisia ja mentaalisia harjoitteita coachauksesta, NLP:stä, mindfulnessista, joogasta, positiivisesta psykologiasta ja psykofyysisestä hengitysterapiasta ammentaen. 

Alkutapaamisessa kartoitamme ensin nykytilanteen ja asetamme selkeän tavoitteen valmennukselle, sekä sovimme valmennuksen pituudesta alustavasti. Tätä seuraavilla kerroilla seuraamme muutoksen aikaansaamista ja teemme tarvittavia korjausliikkeitä. Voit itse päättää valmennuksen päättymisestä milloin vain, kun koet olevasi siihen valmis.

Valmennuksen aloitustapaaminen 90 min – 120€
Seuraavat tapaamiset 80€/h
(Hinnat sis. alv 24%)

Varaa aika Essille >>

 

NLP-valmennus

NLP eli neurolingvistinen ohjelmointi on ajattelutapa ja toimintamalli, joka auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. NLP.n avulla on helppo vapautua esimerkiksi pelkotiloista tai motivoitua uudelleen jonkin tärkeän tavoitteen saavuttamiseksi, muuttaa omaa ajatteluaan, oppia ymmärtämään ihmisten erilaisuutta, hallita omia tunnetiloja ja muuttaa uskomuksia ja kielteisiä kokemuksia myönteisiksi.

60 min – 88€
90 min – 105€

Lue lisää ja varaa aika Teijalle: www.hoitoympyra.fi, teija(at)hoitoympyra.fi

 

Skeematerapeutti Marika Rosenborgin palveluista voit lukea lisää sivulta www.uudenelamanvarit.fi

Yksilöajat 90 euroa/60 min (neljän kerran kokonaisuus tehtävineen 320,00) Sis. 24% alv.

Pariajat 130 euroa/75 min (neljän kerran kokonaisuus tehtävineen 480,00) Sis 24% alv.

Varaa aika Marikalle: marika.rosenborg(at)gmail.com.

 

Suunnittelemme teemoistamme  kokemuksellisia luentoja, työpajoja ja kursseja yrityksille sekä muille ryhmille. 

Esimerkkejä aiheista:

 • Hermosto haluaa lomalle
 • Tyyntä myrskynsilmässä: stressaajat matkalla mielenrauhaan
 • Zen-mieli ja itsensä johdattamisen taito
 • Jooga itsehoitomenetelmänä

Lue lisää täältä ja pyydä tarjous: essi(at)visitpeace.fi.

Huomaathan, että nämä hinnat ovat voimassa Visit Peace -keskuksessa Lapinlahden Lähteellä. Tarvittaessa voimme sopia tapaamisen myös muualle, jolloin hinnasta sovitaan erikseen (kotikäynteihin lisätään matkakulut).

Filosofiamme

Kehomielemme on samaan aikaan hyvin monimutkainen ja kuitenkin yksinkertainen kokonaisuus. Kulttuurissamme vallalla olevat hoitokäytännöt perustuvat pitkälti biomekaaniseen ajatteluun, jossa kehon osia tarkastellaan erillisinä osasina, pyrkien korjaamaan, korvaamaan tai poistamaan rikkinäisiä tai haitallisesti toimivia kohtia. Holistisessa, psykofyysisessä ja ympäristön huomioivassa lähestymistavassa ihmistä katsotaan kokonaisuutena ja osana fyysistä, sosiaalista ja kulttuurista ympäristöään.

Moni asia vaikuttaa hyvinvointiimme ja terveyteemme. Sairauden, kipujen ja vaivojen syyt ovat usein monimutkaisempia, kuin vain yhden kehonosan paikallinen vaurio. Jos hoidamme vain oireita, emme paranna ”juurisyytä”, ja ongelma pulpahtaa pintaan joko uudelleen samassa paikassa tai toisenlaisena vaivana toisaalla. Kehomme normaaliin toimintaan kuuluvat erilaiset korjaus-, puhdistamis-, uudistamis- ja säätelymekanismit, joiden avulla keho pysyy terveenä ja toimintakykyisenä. Valitettavan usein oma elämäntapamme, valintamme ja ympäristömme haittaavat näiden mekanismien normaalia toimintaa. Ajaudumme krooniseen stressitilaan, mikä on monien fyysisten sairauksien ja mielen ongelmien laukaisija. Paranemisen, elpymisen ja ylipäätään hyvinvointimme perustana on kehon – tai kehomielen – tasapaino. Tästä syntyy tarkoituksenmukainen säätelykyvykkyys, jota voimme siis itse itsessämme kehittää.