Suunnittelu

Jokainen kehomieli on erilainen ja erilaisessa elämäntilanteessa. Siksi matkasi alkaa aina alkukartoituksella, jonka avulla haluamme varmistaa, että saat juuri sinulle yksilöityä palvelua. Alkukartoitukseen kuuluu haastattelu, tutkiminen, keskustelu lähtökohdistasi sekä toiveistasi suunnan ja keinojen suhteen. Tämän perusteella saat tilanteesi mukaan suunniteltuja harjoitteita kehon ja mielen hyvinvoinnille, hoitavaa kosketusta sekä työkaluja arkeesi vietäviksi. Kohtaamisemme tapahtuu kiireettömässä, sallivassa ilmapiirissä, jonne on helppo tulla sellaisena kuin olet!

Jos ilmoittaudut ryhmään, otamme yhteyttä myös tällöin selvittääksemme jokaisen osallistujan toiveet ja mahdolliset rajoitteet tai haasteet. Ryhmät ovat aina pienryhmiä, joissa ohjaajan on mahdollista huomioida osallistujien yksilöllisiä tarpeita.

Ensimmäistä kertaa fysioterapiaan tullessasi voit halutessasi printata ja täyttää oheisen esitietolomakkeen ennakkoon ja tuoda sen tullessasi:

Esitietolomake fysioterapiaan

Eteneminen

Toimintamme vaikutukset perustuvat kokemukselliseen oppimiseen, hoitavaan kosketukseen ja läsnäolevaan vuorovaikutukseen. On tärkeää, että sinulla on aikaa havainnoida toimintaasi ja siten suunnata huomiota sinne, missä sitä tarvitaan.

Matkalla omaan tavoitteeseesi voit hyötyä erilaisista keinoista joko yksilötapaamisten tai ryhmäharjoitusten muodossa. Näistä keskustellaan alkukartoituksessa sekä matkan varrella.

 Ota yhteyttä saadaksesi maksuttoman konsultaation tilanteeseesi liittyen!

Matkan kesto

Matka omaan mielenrauhaan ja kehon tasapainoon on sinun omasi. Oppaan tarkoituksena on opastaa sinua alkuun ja tukea voimaantumistasi, jotta voisit huolehtia itse itsestäsi. Tämän matkan alku voi joskus vaatia enemmän kannattelua – joskus kaipaamasi oivallus voi tulla jo ensimmäisellä käynnilläsi. Sinä määräät etenemisesi tahdin ja tuen tarpeesi pituuden.

Varaa aika vastaanotolle >>