Yksittäiset joogatunnit

Järjestämme satunnaisesti yksittäisiä joogatunteja pienryhmissä. Tuntimme ovat lempeitä ja sopivat kaikille, jotka voivat arjessaan toimia ja liikkua normaalisti.

Ajankohdat (GroundingYin):

30.9 pe 17.30-18.30 (60 min)
9.10 su 10.30-12.00 (90 min)
15.10 la 10.00-11.00 (60 min)
15.10 la 15.30-16.30 (60 min)
28.10 pe 17.30-18.30 (60 min)
 
Paikka: Visit Peace -tila, Lapinlahdenpolku 8 (Lapinlahden sairaalan päärakennus, B-rappu)
Hinta: 30€/90 min ja 25€/60 min. Maksutapa: MobilePay tai käteinen (tai lasku).

Ilmoittautuminen: Sähköpostitse annas@mielenmuuusa.fi tai puh. 04578779713. Pienryhmään otetaan max 7 hlöä.

Joogatarvikkeet saat paikan päältä, mukaan voit ottaa halutessasi sukat, pienen pyyhkeen ja juomapullon. Saavuthan ajoissa paikalle, noin 10 min ennen tuntia (ovet avataan noin 15 min ennen tuntia).
 
Mitä tunneilla tapahtuu?
 
GroundingYin® jooga on tuntikokonaisuus, jossa Yin joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin on yhdistetty rauhoittavaa kosketusta ja meridiaanien, eli kehon energiakanavien käsittelyä niitä kevyesti hieroen ja painellen. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. GroundingYin® joogatunti on stressihermostoa rauhoittavaa, nestekiertoa ja aineenvaihduntaa tehostavaa, niveliä ja sidekudoksia venyttävää ja avaavaa, mieltä rauhoittavaa joogaa, joka sopii kaikille. Ennakko-osaamista joogasta ei tunnilla tarvita. Asanoissa viivytään useita minuutteja, jona aikana ohjattu meditaatio, musiikki, hengitys ja akupisteiden käsittely sekä rauhoittava kosketus auttavat sinua pääsemään syvään rentouden tilaan. Koska ryhmä on pieni, kokemus on henkilökohtainen ja rauhoittava.
 
GroundingYin-tuntien ohjaajana toimii joogaohjaaja, mielentaitojen valmentaja ja stressinsäätelyn asiantuntija Anna-Helena Saariaho.
 
Tervetuloa! 
 
Käytännön asioita
  • Joogatarvikkeet saat paikan päältä, mukaan voit ottaa villasukat ja juomapullon.
  • Saavuthan paikalle vain tartuntatautioireettomana. Kiinnitämme erityistä huomiota sekä omaan että tilan ja tarvikkeiden hygieniaan, ja toivomme myös kaikkien asiakkaiden huomioivat peruskäytännöt, kuten käsienpesun paikalle saapuessa.
  • Pienryhmän ollessa kyseessä ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan ohjaajalle pikimmiten, mikäli sairastut tai olet muutoin estynyt saapumaan. Voit tällöin luovuttaa paikkasi kaverille tai sopia muusta järjestelystä.
  • Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä, mikäli sinulle nousee kysymyksiä ryhmistä, tiloistamme tai palveluistamme!