Yksittäiset joogatunnit

Järjestämme satunnaisesti yksittäisiä joogatunteja pienryhmissä. Tuntimme ovat lempeitä ja sopivat kaikille, jotka voivat arjessaan toimia ja liikkua normaalisti.

GroundingYin-jooga: Sisäinen Hehku
Torstaina 2.6.2022 klo 17.30-18.30 (60 min)
Hinta: 25

Aroma GroundingYin-jooga: Sisäinen tyyneys ja hyvä uni
Torstaina 2.6.2022 klo 19.30-21.00 (90 min)
Hinta: 30€

Paikka: Visit Peace -tila, Lapinlahdenpolku 8 (Lapinlahden sairaalan päärakennus, B-rappu)

Ilmoittautuminen: 
Sähköpostitse annas@mielenmuuusa.fi tai puh. 04578779713. Pienryhmään otetaan max 7 hlöä.

GroundingYin-tunneilla pysähdymme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme ja vahvistamaan omaa sisäistä voimaamme. Voit tulla tunnille ilman ennakko-osaamista. Joogatunnille on valittu rentouttavimmat, lepohermostoa aktivoivat ja stressihermostoa rauhoittavat GroundingYin® -joogan asanat. Asanoissa viivytään useita minuutteja, minkä aikana ohjattu meditaatio, musiikki, hengitys sekä rauhoittava akupisteiden käsittely ja kosketus vievät sinut rentouden tilaan. Koska ryhmä on pieni, kokemus on henkilökohtainen ja rauhoittava.
 
GroundingYin-tuntien ohjaajana toimii joogaohjaaja, mielentaitojen valmentaja ja stressinsäätelyn asiantuntija Anna-Helena Saariaho.
 
Tervetuloa! 

Käytännön asioita
  • Joogatarvikkeet saat paikan päältä, mukaan voit ottaa villasukat ja juomapullon.
  • Saavuthan paikalle vain tartuntatautioireettomana. Kiinnitämme erityistä huomiota sekä omaan että tilan ja tarvikkeiden hygieniaan, ja toivomme myös kaikkien asiakkaiden huomioivat peruskäytännöt, kuten käsienpesun paikalle saapuessa. Emme edellytä kasvomaskien käyttöä harjoituksen aikana.
  • Pienryhmän ollessa kyseessä ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan ohjaajalle pikimmiten, mikäli sairastut tai olet muutoin estynyt saapumaan. Voit tällöin luovuttaa paikkasi kaverille tai sopia muusta järjestelystä.
  • Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä, mikäli sinulle nousee kysymyksiä ryhmistä, tiloistamme tai palveluistamme!