Manuaalinen terapia ja liikeharjoittelu

Kehon asento- ja pehmytkudosperäisiä jumeja ja vaivoja voidaan hoitaa ja ehkäistä fysioterapeuttisesti mm. manuaalisin käsittelyin ja liikeharjoittein. Manuaalisessa terapiassa käytetään esimerkiksi klassista hierontaa, nivelmobilisaatiota, faskiaalista käsittelyä ja erilaisia rentouttavia tekniikoita kuten kraniosakraalihoitoa. Liikeharjoituksilla pyritään erityisesti kehonhallinnan ja koordinaation vahvistamiseen ja sitä kautta kiputilojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Käymme läpi itsehoitoharjoitteita ja keskustelemme myös muista terveyttä ja hyvinvointia tukevista tekijöistä.

Fysioterapian pohjalla on aina kokonaisvaltainen lähestymistapa, jossa huomioidaan ihminen kokonaisuutena, erottamatta kehoa, mieltä, ympäristöä ja elinvoimaa. 

 

 

HINNAT:

Kotikäynnit (pk-seutu Kehä III:n sisäpuolella):

90 min – 150 €
60 min – 120 €

Etävastaanotot (harjoittelun ohjaus videoyhteydellä):

90 min – 105 €
60 min – 85 €

 

Hoidon tarpeen arviointi uusille asiakkaille (videoyhteydellä):

30 min – maksuton

Jos olet uusi asiakas, varaa maksuton hoidon tarpeen arviointi ottamalla yhteyttä sähköpostitse essi(at)visitpeace.fi. Lähetän sinulle videoyhteyslinkin sopimallemme ajankohdalle, jolloin voimme keskustella tilanteestasi ja fysioterapiani soveltuvuudesta kohdallasi. Tämä tapaaminen ei velvoita sitoutumaan mihinkään.

 

Ensimmäinen tapaaminen ja fysioterapian jatko

Ensimmäiseen tapaamiseen varataan aina 90 min aika, sillä siihen kuuluu myös haastattelua ja tutkimista. Tarkoitus on kuitenkin, että jo ensimmäisellä kerralla saat apua tilanteeseesi. Tilanteesta riippuen fysioterapiaprosessi voi joskus kestää pidempään, joskus muutaman kerran, ja toisinaan voit saada avun pulmaasi jo yhdeltä tapaamiskerralta. Voit aina itse päättää, minkä pituisen palan matkaa haluat taittaa minun kanssani.

Kotitalousvähennys

Vuoden 2024 alusta fysioterapian kotikäynneistä saa kotitalousvähennystä. Palvelun voi hankkia joko itselleen tai perheelleen. Perheenjäseniksi hyväksytään tässä yhteydessä puolison ja lapsien lisäksi myös vanhemmat ja appivanhemmat. Kotitalousvähennystä voi saada maksimissaan 3500 euroa verovuodessa henkilöä kohden. Tällä hetkellä omavastuuosuus on 100 euroa ja vähennyksen saa vielä vuoden 2024 ajan määräaikaisesti korotettuna, 60 % työn osuudesta. Kotitalousvähennystä ei voi käyttää sellaiseen työsuoritukseen, johon kohdistuu jo jokin julkinen tuki. Lue tarkemmat tiedot verohallinnon sivuilta.

Huomaathan, että etäterapia ei ole kotitalousvähennyskelpoista.

 

Huom. hinnat ovat voimassa tapaamisissa pk-seudulla Kehä III:n sisäpuolella. Kotikäynteihin alueen ulkopuolelle lisätään matkakulut. Fysioterapiassa alv on 0%.