Äitienpäivän palautumishetki

**TÄYNNÄ** 
(Voit ilmoittautua jonopaikalle mahdollisen peruutuksen varalta.)

Anna lahjaksi rentoutumista äidille tai itsellesi – tai tulkaa yhdessä!
Pääset tutustumaan  psykofyysiseen itsehoitoon ja palauttelemaan elimistöäsi ja mieltäsi levolliseen tilaan. 
Teemme ensin erilaisia kehotietoisuus- ja rentoutumisharjoitteita hengityksen ja lempeän liikkeen avulla. Tämän jälkeen saat laskeutua levolle nautiskelemaan äänimaljojen tuottamasta sointukylvystä.

Aika:
Sunnuntai 14.5. klo 17:00-18:45
Paikka: Visit Peace -tila, Lapinlahdenpolku 8 (Lapinlahden sairaalan päärakennus, B-rappu)
Hinta: 38€/ hlö (sis. alv 10 %). Maksuksi käyvät myös liikuntaedut (ePassi, Edenred ja Smartum).
Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse viimeistään 10.5. sähköpostitse: essi(at)visitpeace.fi (ilmoita samalla puhelinnumerosi, josta sinut saa kiinni kiireellisissä asioissa). Saat ilmoittautumisen jälkeen pienen ennakkokyselyn sekä maksutiedot ja tarkemmat saapumisohjeet. Ryhmään otetaan max 6 hlöä.

Ohjaajana toimii psykofyysiseen työskentelyyn erikoistunut fysioterapeutti, joogaopettaja ja voimavaravalmentaja Essi Nousu. Tilaisuudessa on teetarjoilu.

 
KÄYTÄNNÖN ASIOITA:
  • Harjoitukset sopivat kaikille, jotka voivat arjessaan liikkua ja toimia normaalisti. Mikäli sinulla on terveydellisiä tai liikkumisen rajoitteita, tai olet raskaana, otathan yhteyttä niin keskustellaan harjoitusten soveltumisesta sinulle. Suuri osa liikeharjoituksista tehdään selinmakuulla.
  • Minimiosallistujamäärä pajaan on 4 hlöä, minkä vuoksi ilmoittautuminen on sitova. Jos sairastut tai sinulle tulee ylivoimainen este, voit antaa paikkasi jollekulle tutullesi. 
  • Varauduthan joustavin vaattein, joissa on helppo hengittää ja liikkua. Tila on lämmin, mutta villasukat ja lämmin kerrospukeutuminen auttavat säätelemään oloa mukavaksi. Tarvittavat alustat ja välineet löytyvät paikan päältä, mutta voit halutessasi ottaa mukaasi myös oman kokopitkän jooga-alustan ja viltin, jos mieluummin käytät omiasi.
  • Saavuthan paikalle vain tartuntatautioireettomana. Kiinnitämme huomiota sekä omaan että tilan ja tarvikkeiden hygieniaan, ja toivomme myös kaikkien asiakkaiden huomioivat peruskäytännöt, kuten käsienpesun paikalle saapuessa.
  • Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä, mikäli sinulle nousee kysymyksiä tilaisuudesta, tiloistamme tai palveluistamme.

Sydämellisesti tervetuloa lepuuttelemaan hermojasi Lapinlahden seesteiseen miljööseen!